Valkeakosken Match Show 9.7.2015




Lapsi ja koira -luokan sijoittuneet.
Torstai-iltana 9.7.2015 me käytiin Helmin ja tipsujen kanssa mätsäilemässä Valkeakoskella. Näyttelyn järjesti Valkeakosken Kennelkerho ja se pidettiin keskellä kylää sijaitsevassa Itsenäisyydenpuistossa. Paikalla oli mukavasti väkeä ja erilaisia hännänheilutuksia oli mukava katsella. Paikalla oli myös valkokuvaamassa Miina Nuutinen (http://mjphotos.kuvat.fi/), jonka muutamia kuvia on tässä kirjoituksessa hyödynnetty.

Helmi ja Hipsu. Kuva: Miina Nuutinen
Keli oli suomalaisittain hyvin kesäinen: välillä satoi vettä ja välillä paistoi aurinko, välillä oli kylmä ja välillä lämmin. Onneksi oli mukana sekä sadevaatetta, hellevaatetta että hieman pitkähihaistakin. Meidän porukasta tapahtumaan osallistui Lotten minun kanssani pienten aikuisten luokassa ja Hipsu Helmin kanssa Lapsi ja koira -luokassa. Helmi laittoi koiransa hienoon kuntoon ja harjoitteli ennen kehän alkua. Kaikki meni hyvin, kunnes alkoi sadekuuro, joka kasteli hienohelma-Hipsun karvat niin, että koira selvästi häpesi silmittömästi. Helmi oli koko illan ensimmäinen kisaaja numerollaan 1, joten Hipsu joutui kehään ensimmäisenä märässä turkissaan. Häntä riippui alhaalla ja mihinkään ei koira suostunut liikkumaan. Hienosti Helmi sai sen yhdessä tuomarin kanssa kuitenkin maariteltua liikkeelle ja lopulta neiti sipsutti ihan sievästi kierroksensa kentän ympäri. Siinä ei edes makupalat meinanneet auttaa, mutta onneksi tuomarilta löytyi taskusta jotain niin hyvää, että oli ihan pakko irrottaa tassunsa maasta. Kahdeksasta lapsi-koira -parista Helmi ja Hipsu selvittivät tiensä lopulta palkintosijoille neljänneksi. Äiti on niin ylpeä. Palkinnoksi tuli ruusuke sekä saippuakuplia ja suklaapatukka.

Lotte kehässä. Kuva: Miina Nuutinen
Pienten sinisten 3. Kuva: Miina Nuutinen

Lotten kanssa me kisattiin pienissä aikuisissa. Lotte oli tosi hienosti ja meni nätisti kehässä. Oikein mallikkaasti seisoi paikoillaankin eikä kovinkaan montaa kertaa hyppinyt takajaloillaan. Parina meillä oli nätti seltti, joka nappasi täpärästi Lottesta voiton. Vaikea valinta tuntui tuomarilla olevan, sen verran monta kierrosta ylimääräistä me siinä kehässä tepasteltiin. Mutta sininen nauha tuli ja sinisten pikkuisten aikuisten kehässä Lotte sijoittui hienosti kolmanneksi. Hyvää harjoitusta saatiin taas kaikki. Palkinnoksi Lotte sai hienon ruusukkeen sekä hieman ruokaa ja puruluun. Erikoispalkintona molemmat koirat saivat vielä vähän lettuakin.

Muurinpohjalettuja, namskis. :)

Vaikka BIS-kehään ei taaskaan päästy, niin oli meillä kyllä mukava ilta Valkeakoskella. Sellaista lepposta laatuaikaa. :)

Kiitos järjestäjille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentunäyttely kaikille roduille Tampereella 11.9.2016

Tuhinaa, vikinää ja ryömintää: pennut viikon ikäisiä

Cibe Ciibert Cibelius, laulava komistus