Muu lauma

Kodissamme asustelee tiibetinspanieleiden lisäksi myös muita eläimiä. Meiltä lähtevät pennut ovat näin ollen tottuneet myös isoihin koiriin ja kissoihin. Tällä sivulla esittelemme nämä muut eläimet.

AlliSyntynyt: 1.6.2012
Rotu: sekarotuinen (alaskanmalamuutti + samojedi)


Alli on lauman valkea jättiläinen (n. 35 kg). Omasta mielestään hän ei kuitenkaan ole juurikaan suurempi kuin elinkumppaninsa tipsut ja kissat ja käyttäytyy välillä hyvin tipsumaisesti. Tämä tyttö ehtii häistä hautajaisiin ja seuraa jokaikisen askeleen mitä mamma kotona ottaa. Rakastaa huomiota ja pitkiä lenkkejä - erityisesti riittävän napakassa pakkassäässä. Varmasti parasta mitä Alli tietää, on talvella järvenjäällä juokseminen ja pilkkijöiltä tuoreiden kalojen kerjääminen. Kesällä sopivana aktiviteettina toimii vedessä telmiminen.

Allista löytyy juttua blogista.Hani

Coonflakes Xtravaganza Nina Hagen
Syntynyt: 21.1.2012
Rotu: maine coon, naaras
Kasvattaja: Conny Veenhuis-Lucas (Hollanti)
Omistajat: Terttu Juvonen, Harri Uitus ja Outi Rask

Hani on meidän laumamme kruunattu kuningatar ja todellinen diiva. Kotoisin hän on Hollannista josta se tuli meille sijoitukseen toukokuussa 2012. Yhdet pennut Hani on synnyttänyt Chatcallon-kissalaan Sari Laakso-Joelle. Pennut syntyivät ja varttuivat meidän kodissamme. 

Luonteeltaan Hani on oman arvonsa tunteva mutta helläsydäminen johtajatar, joka mielellään tarkkailee hulinaa hieman syrjemmältä. Hän rakastaa kahdenkeskisiä juttutuokioita mamman kanssa ja silloin kertoilee innokkaasti kuulumisiaan. Lue Hanista lisää blogista.


Leijona


Syntynyt: n. 1.6.2010
Rotu: lyhytkarvainen kotikissa, naaras

Leijona on todellinen kehruukone, joka rakastaa seurustelua ja ulkoilua. Tämän neidin löytää säällä kun säällä kissojen ulkotarhasta maailmanmenoa tarkkailemasta. Milli on Leijonan paras kaveri, joskin tämä kissa-neiti tulee hyvin toimeen kaikkien eläintemme kanssa.
Yöt Leijona viettää mamman tai Helmin kyljessä.

Näyttelyissäkin tämä kaunotar on käynyt ja pokkasi itselleen PIROKin Vuoden Kotikissan 2012-palkinnon. Lue Leijonasta lisää blogista.

Milli

IC Kasmasiinin Desirée
Syntynyt: 6.10.2015
Rotu: maine coon, naaras
Kasvattaja: Terttu Juvonen ja Harri Uitus
Omistajat: Terttu Juvonen ja Harri Uitus 

Milli on meidän kissapesueen kuopus. Nuoresta iästään huolimatta tyttö on ehtinyt käydä jo useammassa näyttelyssä ja oli vasta 10 kuukautta valmistuessaan Championiksi. Muutama kuukausi tämän jälkeen hän valmistuikin jo International Championiksi. Nyt neiti kerää sertejä  Grand International Championin titteliin  - ja koittaa saavuttaa aikuiskokonsa.

Milli on paitsi hyvin kaunis, myös ihana luonteeltaan. Ei varsinainen sylikissa, mutta iloinen ja leikkisä. Cibe-kissa oli Millin paras kaveri kuolemaansa saakka ja Ciben poistuttua vehreimmille niityille loikoilemaan toukokuussa 2017, on Leijonan ja Millin ystävyys syventynyt. Lue lisää Millistä blogista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koirien ja kissojen hampaista ja niiden hoidosta

Uutta väriä elämään

Vauhti kiihtyy: pennut 6 viikkoa