Pentulaatikko

Tällä hetkellä meillä ei ole pentuja. Uusia suunnitelmia tehdään parhaillaan, mutta mitään varmaa ei vielä ole tiedossa.


Pennuista ja pentusuunnitelmista voi kysellä joko sähköpostitse (qoontips [at] gmail.com) tai puhelimella (044 9876528). 

Käytämme kasvatuksessa vain rodun oman perinnöllisten vikojen ja sairauksien ehkäisemisohjelman (PEVISA) mukaisesti testattuja vanhempia. Tämä tarkoittaa tiibetinspanieleiden kohdalla Kennelliiton hyväksymän eläinlääkärin tekemää silmä- ja polvitarkastusta. Tämän lisäksi pyrimme löytämään uroksia, joille on tehty näiden lisäksi ainakin lonkkakuvaus ja PRA3-geenitesti. Omat narttumme ovat näiden suhteen tutkittuja ja sitä(kin) kautta todettu sopiviksi jalostukseen. Näyttelymenestystä arvostamme toki myös, mutta se tulee tärkeysjärjestyksessä kolmantena terveyden ja luonteen jälkeen.

Kaikki pentumme käyvät ennen luovutusta eläinlääkärin tarkastuksessa, tunnistusmerkitään (mikrosirulla), matolääkitään (3-4 kertaa) ja rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Pentu saa mukaansa runsaan pentupakkauksen sekä eliniäkseen kasvattajan tuen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koirien ja kissojen hampaista ja niiden hoidosta

Uutta väriä elämään

Vauhti kiihtyy: pennut 6 viikkoa