Aiemmat pentueet

Tällä sivulla on perustiedot meidän edellisistä pentueistamme. Lisää tietoa pennuista ja pentueista löydät blogista. Jokaisen pentueen kohdalla on ensimmäinen kyseisestä pentueesta kirjoitettu blogi-kirjoitus. Seuraavat kirjoitukset mitä todennäköisimmin kertovat juuri tästä pentueesta. Pennuista löytyy myös runsaasti videoita kennelimme YouTube-kanavalta. Käykää katsomassa ja tykkäämässä! =)

F-pentue: Helle

Syntynyt 8.8.2018
Sukutaulu

Hipsun (Zin-Tip Heidi-Helga) ja Eddien (Suvijan Athos) pennut syntyivät kohta Myrskyjen jälkeen. Hipsun viimeiseen pentueeseen syntyi 2 tyttöä (Säde ja Liisi) ja 1 poika (Juuse). Teemansa pentue sai hyvin lämpöisen kesän mukaan. Hellepäivien määrä hipoi tuona kesänä ennätyslukemia.

Lisää näistä pennuista löydät blogista (Lisää pentuja laatikkoon ja varjoja -jutusta alkaen).


E-pentue: Myrsky

Syntynyt 2.8.2018
Sukutaulu

Helyn (Qoontip's Kevätaurinko) ja Shamirin (Olazza Shamir) pienokaiset syntyivät elokuisen kesämyrkyn keskellä. Siitä pennut saivat teemansakin. Viidestä pennusta yksi oli narttu (Ella) ja loput reippaita uroksia (Myrsky, Ukkonen, Nipsu ja Onni).

Lisää näistä pennuista löydät blogin puolelta (Helyn pennut syntyivät -jutusta alkaen)D-pentue: Kesäbiisit


Syntynyt: 4.6.2017

Supin (Qoontip's Supermoon Rhea) ja Sulon (Revonhännän Op-Timi) vauvat syntyivät kesän alussa. Neljästä pennusta kolme on uroksia (Rolle, Eetu ja Rasmus) ja yksi narttu (Ellie). 

Lisää pennuista ja niiden ensimmäisistä elinviikoista voit käydä lukemassa blogin puolelta (Meillä on pentuja!-jutusta alkaen)
C-pentue: Rähinä-räppäritSyntynyt: 12.10.2016
Sukutaulu

Lottelle (Zin-Tip Charlotte) ja Manille (Revonhännän Guzmania) syntyi kaksi urosta (Elmeri ja Tuukka) ja yksi narttu (Meeri). Pennut syntyivät pari päivää Lotten omien 3-vuotissynttäreiden jälkeen.

Lisää pennuista ja niiden ensimmäisistä elinviikoista voit käydä lukemassa blogin puolelta (Qoontip's räppärit syntyneet-jutusta alkaen) ja YouTubesta.


B-pentue: Kevät 

Syntynyt: 15.3.2016
Sukutaulu

Hipsun (Zin-Tip Heidi-Helga) ja Aatun (Niiländer Franklin) pennut syntyivät kevätauringon lämmittäessä ihanasti. Siitä pentue sai nimensäkin. Tästä pentueesta on meidän ihana Helymme, Kevätaurinko.

Lisää pennuista ja niiden ensimmäisistä elinviikoista voit käydä lukemassa blogin puolelta (Kevät-pentue on syntynyt-jutusta alkaen) ja YouTubesta.


A-pentue: Supermoonit

Syntynyt: 11.8.2014
Sukutaulu

Hipsun (Zin-Tip Heidi-Helga) ja Goranin (Revonhännän Gomia Goran) pennut syntyivät kirkkaan superkuun alla. Koko yö Hipsun kanssa sitä kuuta käytiin katsomassa ulkona kunnes pennut aamusta alkoivat syntyä. Viisi potraa poikaa ja viimeisenä suloinen pikkuneiti syntyivät. Iso pentue oli kennelimme ensimmäinen ja tästä pentueesta meille jäi Supi.

Supermooneista löytyy videoita vanhalta YouTube-kanavaltamme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koirien ja kissojen hampaista ja niiden hoidosta

Uutta väriä elämään

Vauhti kiihtyy: pennut 6 viikkoa