Meillä on pentuja!

Supi ja Supin aarteet. 3 urosta ja 1 narttu. Kuvassa muutaman tunnin ikäisiä.

Supin pennut syntyivät varhain helluntaisunnuntain aamuna 4.6.2017. Ensimmäinen pentu syntyi hieman ennen klo 3 aamuyöllä ja viimeinen kohta viiden jälkeen. Kaksi yötä valvottiin kun odoteltiin synnytyksen käynnistymistä. Avautumisvaihe kesti kauan, mutta itse ponnistusosuus sujui Supilta kuin vanhalta tekijältä - vaikka ensisynnyttäjä onkin. Helppo oli synnytys. Myöskin äidinvaistot heräsivät Supilla välittömästi ensimmäisen pennun saatuaan.

Pentuja syntyi neljä, joista kolme on uroksia ja yksi narttu. Kaikki pennut osasivat heti itse mennä aterioimaan ja painot olivatkin seuraavaan keskipäivään mennessä joko pysyneet samana tai nousseet muutamia grammoja (verrattuna syntymäpainoon/märkäpainoon). Terhakoita pentuja ovat ja jo melko pullukoita. Tasainen pentue. Toivottavasti mitään ikävää yllätystä ei tällä kertaa olisi enää tulossa.

Ihana päästä jälleen hoivaamaan ja seuraamaan näiden pienten elämän ihmeiden kasvua ja kehitystä. Lisää kuvia ja pentujen kuulumisia tulossa lähiviikkoina. Pysykää kuulolla. =)

Supi ulkoili loppuraskaudesta verkkaisesti. Vasemmalla menossa vrk 63 ja oikealla vrk 60.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentunäyttely kaikille roduille Tampereella 11.9.2016

Cibe Ciibert Cibelius, laulava komistus

Tuhinaa, vikinää ja ryömintää: pennut viikon ikäisiä