Orastavaa leikkiä ja ensiaskelia: Kesäbiisit 3 viikkoa


Kesäbiisit täyttivät tänään 3 viikkoa ja vauhti on selkeästi kiihtynyt. Maito maistuu edelleen hyvin jokaiselle ja Supinkin ruokahalut kasvavat sitä mukaa kun pennut kasvavat.

Tällä viikolla pennut ovat selvästi aktivoituneet ja pentulaatikko jäi pieneksi. Nyt kun nähdään, on alkanut ympäristö kiinnostaa pikkuisia eikä pentulaatikossa enää viihdyttäisi. Pennut siirrettiinkin isompaan pentukehään ennen juhannusta ja nyt ne totuttelevat elämään suuressa maailmassa. Yllä olevassa videossa nähdään perheen prinsessan tyylinäyte neljällä jalalla kävelemisestä. Myös pojat ovat tätä taitoa harjoitelleet vaikka tällä videolla ovatkin lepäilemässä.

Toinen tärkeä taito, mitä pennut ovat tällä viikolla harjoitelleet, on leikkiminen. Välillä pentulaatikosta kuuluu selvästi murinaa, ärinää ja haukuntaa, kun pyllähtelevät pikkuiset purevat toistensa neniä ja korvia ja häntiä ja mitä nyt ikinä toisesta kiinni saavatkaan. Tästä on tyylinäytettä toisella videolla alla.

Viralliset kuvat laitoin tällä kertaa ainoastaan nettisivuille. Ne löytyvät osoitteesta: https://www.qoontips.com/d-pentue-d.o.b.-4.6.2017 .

Kuulemisiin ja näkemisiin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koirien ja kissojen hampaista ja niiden hoidosta

Uutta väriä elämään

Vauhti kiihtyy: pennut 6 viikkoa