Räppärit 9 viikkoa: Uusiin koteihin!

Elmeri 9 viikkoa
Niin se pikkuvauva-aika on ohitse Lotten vauvoilta. 8 viikkoa tuli täyteen viime viikolla ja samaan
syssyyn kaksi pennuista lähtikin jo omiin koteihinsa. Tytön kutsumanimeksi tuli Meeri ja hän jäi sijoitukseen jatkamaan kennelimme toimintaa tulevaisuudessa. Meeri muutti Nokialle siskoni perheeseen tekemään tassunjälkiä heidän sydämiinsä. Miklusta tuli Tuukka ja se muutti Tampereelle. Kuulumisten perusteella kumpainenkin on hyvin sopeutunut uusiin koteihinsa ja ovat jo oppineet pyytämään ulos pissille ja kakkille. Ihania pieniä maailmanvalloittajia.

Vaaniva susi.
Elmeri kirmailee lumessa.
Kolmas on vielä kotosalla. Elmeri (Elastinen) muuttaa vasta hieman myöhemmin ennen joulua
omaan kotiinsa, kun sen uudella perheellä alkaa joululoma. Elmeri lähtee valloittamaan Kuopion.

Äipän lopetettua imettämisen Elmerin parhaaksi kaveriksi on tullut Hely, jonka vanavedessä Elmeri kulkee ihan joka paikkaan. Helyn vierestä löytyy myös ihan ykkösparas nukkumapaikkakin. Ja Hely on tyytyväinen, kun on joku joka jaksaa sen kanssa leikkiä. Välillä leikitään leluilla ja välillä painitaan. Sitten taas nukutaan kylki kyljessä.

Ihanat kodit löysivät kaikki! Ilolla nämä vauvat niihin luovutamme. Toivomme pennuille perheineen pitkää yhteistä ja onnellista taivalta ja paljon mukavia ja ikimuistoisia hetkiä. <3 Oma sydän on luopumisesta haikea, mutta samalla onnellinen, kun tietää, että lapset saivat hyvät kodit. <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentunäyttely kaikille roduille Tampereella 11.9.2016

Cibe Ciibert Cibelius, laulava komistus

Tuhinaa, vikinää ja ryömintää: pennut viikon ikäisiä