Eläinlääkärintarkastuksia ja rekisterikirjoja: Räppärit 7 viikkoa

Lotten maitobaari. =)

Lotten rähinä-räppärit täyttivät tällä viikolla 7 viikkoa. Vauhti sen kun kiihtyy. Kovasti osallistuvat pennut jo kaikkiin meidän perheen arjen askareisiin. Ruokaa osataan jo pyytää kun nälkä tulee ja pikkuiset ovatkin siirtyneet isojen tavoin ruokailemaan vallan keittiöön. Siellä kun on ruokakipot ja ruoat niin sinne ilmestyvät pennutkin aina kun joku ihmisistä sinne menee. Myös ovelle jo kovasti kiirehditään isompien mukana kun joku tulee kotiin. Ja vieraita mennään yhtälailla hännät heiluen vastaan. Vallatonta väkeä.

Qoontip's Elastinen, Elmeri. 7 viikkoa
Tällä viikolla myös saatiin rekisteripaperitkin Kennelliitosta. Pennut ovat nyt virallisesti saaneet nimensä ja rekisteritodistuksensa. Lisäksi käytiin Lempäälän pieneläinklinikalla tervehtimässä eläinlääkäri Katariina Hildeniä, joka teki pennuille pentuetarkastuksen. Saivat terveen paperit.

Qoontip's Mercedes Bentso. 7 viikkoa.


Nyt kaverit ovat valmiit muuttamaan uusiin koteihinsa, kunhan 8 viikon ikä tulee täyteen. Lotte edelleen imettää vauvojaan säännöllisesti, joskin jonkinlaista vieroitusyritystä on ollut havaittavissa. Kiinteä ruoka kuitenkin jo maistuu hyvin, joten maitoa eivät nyt enää tarvitsisi.

Qoontip' Mikael Gabriel. 7 viikkoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentunäyttely kaikille roduille Tampereella 11.9.2016

Cibe Ciibert Cibelius, laulava komistus

Tuhinaa, vikinää ja ryömintää: pennut viikon ikäisiä