Tiibetinspanieleiden pääerikoisnäyttely 17.9.2016 Kankaanpäässä

Hely kehässä 15 muun pikkupentunartun kanssa.
Lauantaina 17.9. pakattiin autoon aamulla aikaiseen yksi pikkuinen tipsupentu ja viisi ihmistä  - sekä tietysti iso kassillinen eväitä. Anja ja Harri (Hipsun ja Lotten kasvattajat) tulivat meille aamusta ja lähtivät mukaan. Myös Helmi oli mukana ja matkalta nappasimme matkaan myös sisareni tyttären Elisan. Tällä porukalla lähdimme viettämään lauantaipäivää Kankaanpäähän, jossa Tiibetinspanielit ry järjesti tämän vuoden pääerikoisnäyttelynsä. Hely edusti meidän laumaa.

Näyttelypaikka oli mukava liikuntahalli Kankaanpään keskustan tuntumassa. Mukavan rauhallisen oloinen paikka kaiken kaikkiaan. Järjestelyt toimivat hyvin ja kahviossakin oli ihania omare-munkkeja ja hyvää kahvia. Tipsulaisten haukunta täytti hallin ja kukin vuorollaan pääsi sipsuttelemaan hieman liukkaanpuoleiselle kehän lattialle.

Ihana yksityiskohta näyttelyssä oli jakaa
osallistujille muistoksi tipsu-
jääkaappimagneetti.
Ihan on Helyn näköinenkin.
Pikkupentunarttuja oli ilmoittautunut kisaan mukaan huikeat 16 kpl! Oli siinä kehässä odottamista meidän malttamattomalle Helyllemme. Se kun oli innoissaan touhunnut koko tulomatkan (aika erikoista, yleensä se nukahtaa melki heti kohta kun auto lähtee liikkeelle) ja vähän täytyi tipsukavereillekin ilmoittaa saapumisestaan. Kehässä ensimmäinen kierros meni vielä ihan hyvin - samoilla adrenaliineilla, mutta sitten kun lopulta oma vuoro tuli mennä arvioitavaksi, niin alkoi uni painaa silmäluomia pikkuisella. Ei olisi millään malttanut seisoa pöydällä ja lähteneiden maitohampaiden aristamaa suuta nyt ei ainakaan olisi hirmuisesti saanut tutkia. Tuomarina oli ruotsalainen Charlotte Laning-Vrethammar.

Vaikka sanottavaa menestystä ei meidän tytölle tullutkaan, oli meillä mukava retkipäivä. Paikanpäälläkin nähtiin joitain tuttuja, kuten Aija Raahesta ihanien tipsupoikiensa Jackin (Mow-Zow Alfa Romeo) ja pikkuisen Harryn kanssa (Vuorenrinteen Harry). Harry täytti samaisena päivänä tasan 5 kk ja pääsi juuri ja juuri pikkupentuihin. Ja pokkasi hienosti toisen sijan urospikkupennuista! Onnea Aija ja Harry! Ja tietysti superihana "isoveikka" Jack.

Kiitos yhdistykselle mukavasta näyttelypäivästä! Tulokset löytyvät Showlinkista ja yhdistyksen
sivuilta.
"Kiitos kaikille kun luitte! Nyt kurmuutan mun
äippää - mamman puhtaissa pyykeissä." T. Hely

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentunäyttely kaikille roduille Tampereella 11.9.2016

Cibe Ciibert Cibelius, laulava komistus

Tuhinaa, vikinää ja ryömintää: pennut viikon ikäisiä