Vauhti kiihtyy: Räppärit 6 viikkoa

Räppärit 6 viikkoa. Meeri (vas), Elmeri ja Miklu
Vauhtiveikot, pikku-räppärit saavuttivat viime viikolla jo huikean 6 viikon iän. Kiinteä ruoka maistuu jo varsin hyvin ja annoskoot ovat kasvaneet selvästi. Isompien ruoka-aikoina keittiössä parveilee muutaman kissan ja neljän koiran asemasta nyt muutama kissa ja neljä vähän isompaa koiraa ja kolme hieman pienempää. Ahnaasti painelevat murinoista välittämättä tipsumaisella määrätietoisuudella isompien kipoille - elleivät ensin saa nokkansa eteen omaa lautastaan. Helyä kovin kiinnostaisi vauvojen ruoat. Ne kun selvästi saavat paljon parempaa ruokaa kuin hän.

Qoontip's Mikael Gabriel 6 viikkoa. Etsii vielä omaa kotiaan.

Muutoin vauhti sen kun kiihtyy vauveleilla. Ovat jo niin ison näköisiäkin. Eikä pentuaitauksessa oltaisi enää sitäkään vähää kuin mitä ennen ollaan oltu. Pennut saavatkin juoksennella vapaasti ympäriinsä aina silloin kun olemme itsekin kotona. Yön kuitenkin viettävät pentuaitauksessaan ettei kukaan yöllinen kulkija pimeässä niitä vahingossa tallo vessareissullaan.

Qoontip's Mercedes Bentso 6 viikkoa. Etsii sijoituskotia.

Yön nukkuvatkin jo hyvin. En ole moneen yöhön enää herännyt siihenkään, että emo olisi niitä käynyt imettämässä. Voi toki olla, että käykin enkä vain huomaa sitä, mutta selvästi on lyhentänyt imetysaikoja ja harventanut välejä.

Tänään pennuilla oli myös jännä päivä, kun pentujen isän omistaja Revonhännän kennelin Sirpa Perälä kävi katsomassa vauveleita. Samalla pennut saivat myös mikrosirut niskoihinsa. Nyt saadaan rekkarit tilaukseen. Ensi viikolla on luvassa pentutarkastusta. Ja varmasti paljon lisää vauhdikkaita hetkiä.

Qoontip's Elastinen 6 viikkoa. Elmeri on löytänyt omat ihmisensä. <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentunäyttely kaikille roduille Tampereella 11.9.2016

Cibe Ciibert Cibelius, laulava komistus

Tuhinaa, vikinää ja ryömintää: pennut viikon ikäisiä