Räppäreiden kuulumisia: maailmanvalloitus on alkanut!

Pikkuiset rähinä-räppärit täyttivät viime viikolla jo neljä viikkoa. Kamerasta oli akku loppunut ja laturi oli hukassa. Hetki meni että uusi laturi löytyi ja saatiin taas kamera toimimaan. Tässä tulee siis kuvia 4 viikon ja 4 päivän ikäisistä vauveleista.

Kovasti ovat  pikkuiset kasvaneet ja touhua tuntuu riittävän. On ihana huomata, kuinka pienet nappisilmät katsovat heti sinua kun pentuaitauksen viereen menet katselemaan. Ensin mytystä aukeaa yhden silmät, kohta on jo kaikki kolme hereillä. Sitten kun vähän juttelee, alkaa hulina ja vauvelit tulevat häntä heiluen vastaan.

Pentuaitauskin on jo ihan liian pieni näille vesseleille. Kovasti vikisten pyydetään vähän väliä pois aitauksesta kun pitää päästä maailmaa tutkimaan. Olohuone onkin jo koluttu läpikotaisin ja neiti tänään jo laajensi maailmaansa eteisenkin puolelle. Hieman on meno vielä hoipertelevaa, mutta jalat ovat jo kaikilla hienosti alla ja pikkuiset kaverit näyttävät jo hyvinkin miniatyyri-tipsuilta. Ihania.

Kiinteää ruokaa on opeteltu jo muutamana päivänä syömään. Äipän kiposta maistuu hyvin liotetut Royalin starter-nappulat ja starter-mousse. Niitä ruvettiin ihan omatoimisesti ryöstämään kiposta kun huomattiin, että äippäkin niitä syö. Ovat pennut saaneet keltuais-kerma-kokkeliakin. Tuntuu maistuvan myös hyvin. Jauhelihaa maistellaan seuraavaksi. Matolääke ei sitä vastoin edelleenkään maistunut hyvältä. Sellainen herkkukin tarjoiltiin 4-viikkosmerkkipäivän kunniaksi.

Alla on tuoreita kuvia lapsukaisista. Ensimmäistä kertaa kokeiltiin pöydällä seisomista. Vielä se oli hieman jännittävää. Yltä löytyy myös videon pätkä, jossa pennut esittelevät leikkimistaitojaan.

Qoontip's Mikael Gabriel 4 viikkoa: Etsii omaa kotiaan

Qoontip's Mercedes Bentso 4 viikkoa: Sijoitetaan

Qoontip's Elastinen 4 viikkoa: Alustavasti varattu






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentunäyttely kaikille roduille Tampereella 11.9.2016

Cibe Ciibert Cibelius, laulava komistus

Tuhinaa, vikinää ja ryömintää: pennut viikon ikäisiä