Mynämäen ryhmänäyttelyn tunnelmia 7.6.2015

Supi (10 kk) tarkkailee ympärillä olevaa vilinää kiinnostuneena.
Mynämäen ryhmänäyttely näyteltiin mukavahkossa säässä kesäkuun alussa 7.6.2015. Seurakseni sain sisareni Maaritin ja koirista mukana olivat Hipsu ja hänen tyttärensä Supi (Qoontip's Supermoon Rhea). Supille tämä näyttely oli ensimmäinen ja samalla se oli ensimmäinen näyttely ikinä omalle kasvatilleni. Voitte kuvitella, että ihan oli muutama perhonen vaan vatsassa ennen kehää. :D



Mutta hyvin se sitten lopulta meni, vaikka Supi ei hirmuisesti pitänytkään näyttelyhihnastaan ja ihan pikkuisen meillä meinasi aluksi olla näkemyseroja siitä, että mitä kehässä kuuluu tehdä. Supi oli sitä mieltä, että siellä kuuluu joko juosta kilpaa kavereiden kanssa, esittää sirkustemppuja tai leikkiä. Minä taas olin sitä mieltä, että siellä kuuluu seistä nätisti paikoillaan ja sipsuttaa sievästi. Yhteisymmärrys saavutettiin hämmästyttävän hyvin eikä kenguruhyppyjä nähty oikeastaan ollenkaan enää varsinaisessa koitoksessa. Jopa paikoillaan seisominen alkoi sujua ihan lopussa hienosti. Että olin pakahtua onnesta kun tyttö sai Erinomaisen ja oli vielä junnunarttujen kakkonen! Tietysti siellä nyt joku lukija ajattelee, että eihän se nyt hyvä ollut kun ei sertiä tullut, niin kyllä se minusta oli ihan nappi suoritus meiltä. =)
Hipsu tuolillaan fiilistelemässä näyttelyhuumaa.




Hipsu sipsutti omalla tasaisella tyylillään avoimen luokan narttujen neloseksi ja sai Erittäin Hyvän. Hyvin on tasaisenoloista tahtia hänellä näissä tuloksissa. Ajattelinkin pitää syyskuulle asti paussia näyttelyistä ja kokeilla silloin seuraavan kerran Tampereen ryhmänäyttelyssä 6.9. En ole vielä päättänyt ketä sinne veisin. Varmaan kohta pitäisi päättää, sillä ilmoittautumisaika on jo menossa. Ehkä Supin ja Lotten voisi viedä?


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentunäyttely kaikille roduille Tampereella 11.9.2016

Cibe Ciibert Cibelius, laulava komistus

Tiibetinspanielit ry:n Tampereen aluetoiminnan pikkujoulut 14.11.2015