Uutta väriä elämään

Jotenkin sitä aina pentujen lähdettyä iskee sellainen seesteinen vaihe kun vain haluaa rauhoittaa niin eläin- kuin ihmislauman elämän taas normaaliin arkeen. Ei muista kirjoittaa edes blogia! Niin kävi taaskin. =)

Mutta kaikenlaista kivaa on tietysti tapahtunut sitten sen jälkeen kun Kesäbiisit matkasivat omiin koteihinsa. Ollaan totuteltu taas normaaliin elämäämme ja siivoiltu pentuasiat varastoon odottamaan seuraavia vauveleita. Varsinaiset leipätyöt ja normaali arki saavat ajan kulumaan.

Laku, Revonhännän Jinga-Tinga 9 viikkoa
Tuoreimpina tapahtumina ja suurimpina muutoksina meidän perheessä on pikkuinen tomera Laku-tyttö (Revonhännän Jinga-Tinga), joka muutti meille jokunen viikko takaperin. Hän on meillä sijoituksessa Revonhännän kennelistä.

Laku on väriltään black&tan. Geneettisesti tämä väri on sellainen, että se vaatii molemmilta vanhemmilta kyseisen värigeenin, jotta se näkyy ilmiasussa. Meidän omista nartuista tätä geeniä tuskin löytyy. Vaikka se periaatteessa on mahdollista, että ne sitä kantavat, on todennäköisyys kuitenkin häviävän pieni. Koska me pidämme väreistä ja bläkkärit vaan on niin mahtavan värisiä tipsuja, ei me voitu kieltäytyä kun Sirpa tarjosi meille tätä suloisuutta sijoitukseen. Varsinkin kun pentu on todella kaunis ja sukutaulu varsin kiehtova. Olemme siis opetelleet elämään pikkupentuelämää. Aivan ihanaa aikaa. <3

Millinkin kanssa käytiin URKin näyttelyssä Helsingin Messukeskuksessa isänpäivänä 12.11. ja Milli sai sertin. Tuomari oli täysin uusi tuttavuus:  Grazyna Laskowska-Malaga. Asiallisen oloinen tuomari. Samaa ei valitettavasti voi sanoa kaikista tämän näyttelyn tuomareista. Eräskin tapaus oli varsin värikäs persoona ja käytti tuomarinvaltaansa varsin poikkeuksellisella ja erikoisella tavalla. Tämä taisi olla tämän miehen ensimmäinen näyttely Suomessa ja toivottavasti jää myös viimeiseksi.
Mutta olin kyllä todella tyytyväinen Millin menestykseen - varsinkin nähtyäni tuon sirkusnäytöksen toisen tuomarin pöydällä. Milli on kuitenkin vielä niin kovin keskenkasvuinen ja kisaa siihen nähden melko korkeassa luokassa. Mutta on sen kissan sydän kyllä tehty kullasta. Niin on ihana kaveri näyttelyihin. Mamman murunen. Kiitos Terttu taas kerran seurasta! Ja nähtiinpä me Millin velipoika Onnikin siellä. Komea kaveri on Onnista kasvanut. Todellinen hurmuri!

Muita uutisia kennelistä on uudistetut kotisivut. Osoite www.qoontips.com pysyy samana, mutta jatkossa sivut siirtyvät kokonaan tänne blogin yhteyteen. Ei ole järkeä ylläpitää kahta eri sivustoa ja helpottuu tässä myös tämä sivujen ylläpito merkittävästi. Muutos saattaa aiheuttaa lyhyen katkon www.qoontips.com-osoitteen toiminnassa, mutta sen pitäisi olla hyvin lyhytaikaista. En tiedä vielä varmaksi miten nopeasti domainin siirto ja uudelleenreititys onnistuvat käytännössä. Se jää nähtäväksi. Mutta täältä blogin puolelta löytyvät jo nyt uudet sivut!

Mukavaa alkavaa talvea kaikille! Toivotaan että saadaan pysyvä lumi maahan tänä vuonna jo ennen joulua! Pysyisivät koiratkin paremmin puhtaina. Meidän hienohelmat kun eivät suostu ulkona näyttäytymään kurahaalareissaan...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koirien ja kissojen hampaista ja niiden hoidosta

Vauhti kiihtyy: pennut 6 viikkoa