Pentuetarkastuksia ja ulkoilua

Kevätesikko harjoittelee skeittausta.

Tänään pennut kävivät eläinlääkärissä Lempäälän Pieneläinklinikalla tervehtimässä eläinlääkäriämme Katariina Hildeniä.  Samalla ne saivat mikrosirut. Kovasti oli reipasta väkeä minulla mukana. Tutkimushuone kirjaimellisesti tutkittiin jokaista pienintäkin nurkkaa myöden huolellisesti. Lääkäri taas puolestaan tutki huolellisesti vauvelit ja terveiksi totesi. Yhdellä tosin on pienenpieni napatyrä ja yhden jalkaa tutkailtiin, sillä se on sen satuttanut. Kevätneito pääsee röntgeniin perjantaina lisätutkimuksia varten. Mutta muuten kaikki oli kunnossa.
Auringonpalvojat ja ulkoilusta nauttijat Kevätaurinko ja Kevätneito.

Kun kotiin päästiin odotti tyttöjä ihana yllätys. Tero oli tekaissut lapsukaisille oman ulkoaitauksen. Siinä sitten nautittiin vähän päiväruokaa ja vettä ja tepasteltiin auringonpaisteessa. Välillä huilattiin kantolaatikon varjossa. Selvästi nauttivat.

Hieman myöhemmin lapsukaiset saivat mieluisan uuden vieraan, kun mummun Riina-koira tuli heitä tervehtimään. Riina on sekaroituinen 6-vuotias narttukoira, mummun silmäterä. Parempiluoteista koiraa saa hakemalla hakea.

Mummun Riina-koira Hipsun vauvoja tervehtimässä.
Riina on siitä erikoinen, että se pitää kaikista lapsista. Rakkaus syttyy välittömästi, oli sitten kyse ihmislapsista, koiralapsista tai kissalapsista. Näin kävi nytkin. Riina ei tiennyt miten olisi ollut kun pennut näki ja kovasti niitä alkoi leikittää. Erityisesti Kevätesikko tykästyi uuteen tuttavuuteen ja varastikin lopulta vieraan itselleen melkein vallan.
"Leiki mun kanssa, kiva uusi koira-täti" tuumaa Kevätesikko. 
Kyllä oli mukava päivä jälleen pentujen kanssa touhuta. Ei tässä paljon muuta viihdykettä kaipaa kun noiden touhuja katselee.

Kevätesikko pukemassa Riinan valjaita. "Nyt lähden kyllä lenkille niin kuin isot koirat!!"

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentunäyttely kaikille roduille Tampereella 11.9.2016

Cibe Ciibert Cibelius, laulava komistus

Tuhinaa, vikinää ja ryömintää: pennut viikon ikäisiä