Tipsujen erikoisnäyttelyä ja kesän näyttelysuunnitelmia


Auringonläikässäkylpijä Hipsu.
Alli ja aamuaurinko.

Kevät on jo täällä, ehkä vähän odotettua aikaisemmin kuin yleensä. Aurinko lämmittää jo niin ihanasti, että tuntuu ettei kesä voi enää olla kovinkaan kaukana. Kissat ja koirat nauttivat ulkoilusta ja etsivät sisällä kilpaa auringon lämmittämiä kohtia. Niissä on niin ihana nukkua. Yöpakkaset ja kuurankukat aamulenkillä kuitenkin muistuttavat vielä meneillään olevasta vuodenajasta.

Samalla kun lumet sulavat, on mukava suunnitella jo tulevaa kesää. Näyttelyitä olisi luvassa kaikkien kolmen tipsutytön kanssa sen minkä aikataulut vain sallivat. Hipsulle ja Lottelle tarvitaan lisää näyttelykokemuksia ja Supin on aika debytoida näyttelykehissä. Suunnitelmia on jo hieman tehty. Ainakin Valkeakoskella 14.5., Mynämäellä 7.6., Nastolassa 11.7. ja Tampereella 6.9. meitä tullaan näkemään, todennäköisesti muuallakin. Nastolassa mukana on ainakin oma kasvattimme Supi. Muista en ole vielä osannut päättää. Ehtiihän tässä vielä miettiä, melkein kuukausi ilmoittautumisaikaa kuitenkin jäljellä...

Supi (7kk, vasemmalla) ja Hipsu - tytär ja äiti - treenaamassa.

Hipsu odottaa vuoroaan päästä tuomarin juttusille...
Vauhtia näyttelyihin käytiin hakemassa 14.3.2015 Hyvinkäältä. Siellä järjestettiin Hyvinkään Koiraurheilukeskuksessa Tiibetinspanieleiden erikoisnäyttely. Yli 200 huiskuhäntää omistajineen oli ilmoittautunut.  Pennuilla ja uroksilla tuomarina oli Katariina Huhtinen ja nartuilla Marie Gadolin Ruotsista. Mekin osallistuttiin Hipsun kanssa. AVO-luokassa oli 30 narttua, joten hetki jouduttiin odottelemaan ennen kuin päästiin pöydälle ihailtavaksi. Lopputulos oli EH. Ihan olen tyytyväinen, tyttö kun vielä kasvattelee turkkiaankin pentujen jäljiltä. Parasta kuitenkin oli päästä näkemään muita tipsuja ja juttelemaan niiden omistajien kanssa.


... ja lopulta tuli se oma vuorokin. Kuva: Pirre Pasanen



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentunäyttely kaikille roduille Tampereella 11.9.2016

Cibe Ciibert Cibelius, laulava komistus

Tuhinaa, vikinää ja ryömintää: pennut viikon ikäisiä